Music & More

Het orkest is een harmonie orkest voor alle leeftijden waarin het plezier van samen muziek maken voorop staat. Een paar keer paar jaar zijn er optredens. Aan de optredens proberen we zo mogelijk iets extra’s toe te voegen bijvoorbeeld dans zodat het meer wordt dan een muzikaal optreden.  Met elkaar maken we repertoire keuzes, organiseren we  optredens en regelen we de PR.

Repetitie harmonie

We repeteren in Lent (Citadel College, Dijkstraat 7a 6663 AD Lent) In de aula is ruimte genoeg om corona proof te kunnen repeteren. Voor wie er van buiten Lent komt is er voldoende parkeergelegenheid.

Harmonie music and more lent

Dirigent Sander Waamelink

Al bijna 40 jaar geeft Sander Waamelink zijn liefde voor de muziek door. Hij geeft met veel plezier koperles aan volwassenen en kinderen, waarbij hij altijd uitgaat van de mogelijkheden van de leerling.

Hij leidt harmonie orkesten en daarbij staan het plezier in het samenspel, de sociale factor en de binding met het dorpsgebeuren voorop.

Sander speelt trompet in een koperensemble met 4 muzikanten met veel ervaring. En hij speelt trompet in Symphonic Friends, een groot orkest met strijkers en blazers dat een aantal keren per jaar in de uitverkochte Doelen in Rotterdam optreedt.

orkest music and more sander waamelink

Historie

Music & More is in 2020 ontstaan uit twee bestaande orkesten met een lange traditie.  Het Lents Orkest (was vroeger muziekvereniging Sint Theresia) Het was vooral een dorpsorkest. De Nijmeegse Postharmonie was een bedrijfsorkest van de PTT tegenwoordig PostNL
muziekvereniging Sint Theresia
orkest music and more postharmonie
De Nijmeegse Postharmonie